Avaliações de Tok Fried Chicken Woerden

Avaliações recentes

5.0
Astrid
26 setembro 2022

Lekkere broodjes en goede patat. Bezorging exact op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar.

Nel de Jong
26 setembro 2022

Alles weer top..!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marion
25 setembro 2022

Lekker gegeten van de kipprodukten niets op aan te merken maar de patat was raar (zat raar krokant laagje op) en koud was geen mooie stevige friet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Otto
18 setembro 2022

Het was een feestje 🥳 ! Heerlijke friet en burger!

Ilse en Kevin
17 setembro 2022

Erg snel en lekker

Bert Hoogendoorn
11 setembro 2022

Complimenten. Lekker warm en smakelijk gegeten.

Albert-Jan
5 setembro 2022

Wederom lekker gegeten👌😁

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sjoerd
28 agosto 2022

Snelle bezorging en het eten was ook smakelijk. Heb de bezorger een zak M&Ms meegegeven voor onderweg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stefan
25 agosto 2022

Snel geleverd, alles lekker warm en krokant. Wederom weer top

Jarno
25 agosto 2022

Het was weer heerlijk!

Elisa
22 agosto 2022

Eten is erg lekker, ze zijn altijd netjes op tijd en de bezorgers zijn vriendelijk. Dikke aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robbert
20 agosto 2022

Snelle service en lekker eten

Bas
7 agosto 2022

Gewoon zeer goed eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Max van de dood
5 agosto 2022
vd P
31 julho 2022

Hele goeie kip!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susan
31 julho 2022

Het was heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johan
30 julho 2022

Alles super krokant, en heet, netjes bezorgd en binnen 30 minuten 👍🏻

Johan Tanalepy
29 julho 2022

de menu's die bezorgd zijn was echt goed en qua bezorgen helemaal top!

Tim
21 julho 2022
ISM
19 julho 2022

Voor het eerst hier besteld. We hebben een paar verschillende dingen geproefd, alles was lekker. Vlotte bezorging. Er was 1 product vergeten bij de bezorging, dat werd snel en vriendelijk opgelost.

P
15 julho 2022
Astrid Westerink
11 julho 2022

Goede broodjes en ondanks een door ons gemaakte bestelfout superheld en snel opgelost!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Siep
3 julho 2022

De chicken tenders zijn perfect, alles was nog warm toen het bezorgt werd en kwam een beleefde jongen aan de deur. Kortom je kan hier perfect bestellen en heerlijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gideon
3 julho 2022

Goede bucket, lekkere patat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wouter
3 julho 2022

Was weer heerlie de peerlie. Snelle bezorging, knapperige friet en een vers gefabriceerde burger die erin ging als zoete koek. Helaas wel sausje vergeten, maar hé .. volgende keer beter! Tok de volgende keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sacha
1 julho 2022

Krokante patat en top kipnuggets.

Henk
25 junho 2022

Altijd heerlijk kip, vers en krokant!

Johan Tanalepy
22 junho 2022

niks op te merken alles is lekker

Lynda
19 junho 2022
Henk
18 junho 2022

Precies op afgesproken tijd en warm afgeleverd. Weer genoten van de Hot & Spice Chicken Tenders en de Bucket Hot Wings.

Supi
18 junho 2022

Top gegeten weer en super snel bezorgd!!! 💪🏼💪🏼

Vincenzo
18 junho 2022

Bezorging duurde een uur en 20 minuten voordat het aankwam voor 2 menu's (2 burgers en 2 friet). De friet was lekker en de burgers waren oke.

Peet
15 junho 2022

Smakelijk en goed warm.

Sam
12 junho 2022

Prima eten en snel geleverd. Aanrader!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elisa
12 junho 2022

Het eten is er heerlijk en snel geleverd!

B
10 junho 2022

Snel en lekker

Nathalie
10 junho 2022

Uitprobeersel bezorging in Linschoten was wat ons betreft een succes! Eten was nog goed warm en zoals altijd heeerlijk! Voor het eerst de salade genomen en dan ben ik altijd wat huiverig voor de dressing, maar precies goed gedoseerd en heerlijk qua smaak (honingmosterd). Wij zijn weer helemaal tevreden!

Nel de Jong
9 junho 2022

Was weer heerlijk, goed warm en snel geleverd

Maaike
7 junho 2022

Aantal keer besteld. Snelle levering, alles goed warm en heerlijk vers! Super lekker!!

Anoniem
6 junho 2022

Op 1e pinksterdag binnen een 1/2 uur ons eten, bezorgster door de stortregen! Prima kip!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
4 junho 2022

Snel geleverd, warm, knapperig en smaakt heerlijk. Niets op aan te merken!

Max van de dood
2 junho 2022
P A
1 junho 2022

Goed warm en weer heel smakelijk 👍👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A S
28 maio 2022
Meijer
25 maio 2022

Voor het eerst besteld en zeker voor herhaling vatbaar. We waren aangenaam verrast.

Anneke Facee Schaeffer
22 maio 2022

Heerlijk!! Snelle levering!!

Sem
21 maio 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk, super vers, patat was crispy en de wings waren perfect. Dit keer geen 5 sterren voor de bezorging omdat het nogal lang wachten was maar normaliter is dit niet het geval. Ik ga van uit van een drukke avond :)

J
20 maio 2022

5 kwartier bezorgtijd en vervolgens nog 35 minuten later komen. Eten koud. Jammer, verder goed eten. Vorige bestellingen waren wel op tijd. Temperatuur is wel een dingetje. Advies: investeer in goede warmhoud boxen.

Ad van Vliet
19 maio 2022

Net zoals andere keren perfect!

Jarno
11 maio 2022

Het was weer heerlijk!

Max van de dood
7 maio 2022

Zeer goed alles Super fijne eeten Heel goed

Caroliene
7 maio 2022

Lekker, goed op tijd en zéér vriendelijke bezorger!

Marco Groen
1 maio 2022

Was weer top!

C.
1 maio 2022

Was weer heerlijk, bedankt Eddy en team!!

Nora
28 abril 2022

Was weer heerlijk!! Vandaag voor het eerst de visburger geprobeerd TOP!!

John Antonissen
27 abril 2022

Na 90 minuten en zelf nabellen kreeg ik te horen dat het nog een half uur ging duren. Schandalige service! Bestelling gecancelled en wacht nu op terugstorting! 😩

Reacção a Tok Fried Chicken

Beste John, Wij streven er uiteraard naar om al onze bestellingen zsm en/of op tijd te leveren. Helaas is dit ons niet gelukt. Nogmaals onze excuses hiervoor. Het bedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening.

Xx
23 abril 2022
Max van de dood
22 abril 2022

Zeer goed alles

Olaf
18 abril 2022
M
18 abril 2022

Heerlijke burgers!

Arno
11 abril 2022

Prima gegeten. Alles was vers, goede prijs/kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D. Supusepa
10 abril 2022

Het eten was netjes op tijd, was nog lekker warm en heeft weer goed gesmaakt!

Sem
10 abril 2022

Goed op tijd geleverd, heerlijk malse kip en goede smaken. Als je KFC lekker vind vind je TFC ook lekker :)

M. de Vries
2 abril 2022

Smaakvolle, krokante kipburger met lekker luchtige frietjes.

Ruud Cijsouw
31 março 2022

Heerlijk eten dat snel werd bezorgd door een keurige maar ook vriendelijke man. 👌 goed doorgaan zo.

E. van Disseldorp
29 março 2022

Eerder hier besteld, werden wij erg blij van. Dit keer gekozen voor 9 hotwings, 6 onion rings en 6 chili cheese nuggets, samen met wat frites en coleslaw. Coleslaw, onion rings zijn prima, wat mij betreft wat je mag verwachten. De chili cheese nuggets en frites waren uitstekend. De frites was lekker warm en knapperig, niet te zout. De nuggets waren erg smakelijk zonder dat het pittige of de kaas overheerste, wat mij betreft lekker in balans. Het hoogtepunt blijft wat mij betreft de hotwings. Ik heb niet veel ervaring met andere hotwings, maar je moet wat mij betreft goed zijn om hier overheen te gaan. De kip is mals en het kruidenkorstje is zalig! Wat mij betreft is een KFC hier overbodig :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Otto
26 março 2022

Was een feestje! Friet echt heerlijk krokant en kip lekker mals!

Walter
25 março 2022

Top kip en super bezorging!

Angel
24 março 2022

Weer heerlijk gegeten, kip was weer super krokant. Binnen 20 minuten bezorgd. Echt TOP

Sabine
21 março 2022

Heerlijk eten en top service! aanwinst voor woerden. Aanrader!

C.
19 março 2022

Wat was het weer heerlijk en netjes op tijd! Het familiemenu is onwijs voldoende 👌🏻

Veerle Groeneveld
17 março 2022

Heel lekkere kip, alleen er zat geen friet bij me menu. Ik heb nu 12,25 betaald voor 9 hotwings en dat is dan wel erg veel.

Reacção a Tok Fried Chicken

Beste Veerle, Hartelijk dank voor je beoordeling. Uiteraard hoort bij het menu, een portie frites. Onze excuses hiervoor. We nemen z.s.m. contact met je op!

Melchior
14 março 2022

Erg lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nora
13 março 2022

Helemaal super! Eten was heerlijk! Goed op temperatuur en op de verwachte tijd geleverd !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
13 março 2022

Patat mag wel iets krokanter en of langer zwemmen. Verder top 👌

Jeroen
13 março 2022

Heerlijk gegeten. De burgers zijn heerlijk! Friet lekker krokant.

TJ&P
9 março 2022

Nooit meer naar KFC! Alleen nog maar Tok Fried Chicken!

Lois
9 março 2022

Bezorging top, snel, op tijd en warm geleverd. Eten was mwah, friet en tenders zijn lekker. Nuggets, wings & onions wel ok. Chili cheese nuggets echt héél vies.

B
6 março 2022

Now we’re tokking! Eindelijk echt lekker fried chicken in Woerden. Malse kip, lekkere burgers en knapperige frietjes! . Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nel
6 março 2022

Was weer héérlijk, lekker vers en goed warm, frietjes ook héél lekker, niet vet en goed gebakken. Zeer snelle bezorging alles top! 👌

RP
5 março 2022
Erwin
5 março 2022
Stefan
5 março 2022

Super heerlijk gegeten ga zo door

Pierre
4 março 2022

Heerlijke stukjes kip en VEEL. Sausje erbij en heerlijke vrijdagavond maaltijd. Aanradertje hoor.

Anneke Facee Schaeffer
4 março 2022

Héél snel was de bestelling bezorgd en het was super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Pascal Huibers
27 fevereiro 2022

We hebben heerlijk gegeten. Vooral de frietjes vonden we heel erg lekker. Het eten was op tijd en de bezorger heel vriendelijk. Er was zelfs nog even tijd voor een praatje. Alles was goed op temperatuur. Dat maken we niet vaak mee als we eten laten bezorgen. We gaan zeker vaker bestellen. Dat scheelt ons weer een ritje naar KFC dat overigens veel minder lekker is. Tok Fried Chicken it is!

hwa De Jong
26 fevereiro 2022

Super geregeld en super lekker. Alles was heerlijk warm ook een pluspunt

J.
26 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Eten was lekker en goed warm. En keurig op aangegeven tijd bezorgd. Tot de volgende keer!

Hoek
26 fevereiro 2022

Wij hebben heel lang op ons eten moeten wachten, 1.5 uur. Zelfs een half uur langer dan werd aangegeven. Erg jammer dat wij hier pas achter kwamen toen wij zelf contact hadden opgenomen en we er ook geen compensatie voor hebben gekregen.

Stefan
26 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten op naar de volgende bestelling

Marco
24 fevereiro 2022

Alles was weer heerlijk en lekker warm eten😀. Ga zo door!!!

C.
20 fevereiro 2022

Het eten was weer prima, de hoeveel qua prijs is echt goed 👍🏻!! Bij aankomst meteen eten, want anders is het wel erg lauw. Duurde wel even, maar qua weersomstandigheden snap ik dat.

Harry
14 fevereiro 2022

Het eten kwam exact op tijd en was lekker en goed warm... Helaas miste één drankje.. Maar verder was het top en voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik
14 fevereiro 2022

De bestelling was in eerste instantie niet goed geleverd, er was wat omgevallen en een aantal producten waren koud. Na telefonisch contact is het goed en snel opgelost.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco
13 fevereiro 2022

Tweede keer bij jullie besteld. Het was weer erg lekker, maar weer was het eten niet warm. Sorry, maar hier moeten jullie echt iets mee gaan doen. Zo zonde want het eten is eeg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Eijk
12 fevereiro 2022

Tussen bestellen en bezorgen vindt ik dat het te lang duurt (een uur)😔

Theo
11 fevereiro 2022

Heerlijke kipspecialiteiten, goed warm, op tijd bezorgd. Was erg lekker 😋 Een klein minpuntje € 0.25 voor Ideal betaling.

Sumah
10 fevereiro 2022

Uitstekende kwaliteit en service!

Verkleij
7 fevereiro 2022

Eten was echt lekker maar we hebben erg lang moeten wachten op de bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jarno
6 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nick van Eijk
6 fevereiro 2022

dit was de tweede x dat ik besteld had t eten smaakte heerlijk t was alleen een klein tikkie koud

John
6 fevereiro 2022

Top kwaliteit kip. Snel geleverd! Heerlijk gegeten!

Ad
5 fevereiro 2022

Het eten was goed en warm, nette beleefde bezorger en binnen de afgesproken tijd. Ga zo door.

Tamara Derks
5 fevereiro 2022

Toen we besteld hadden duurde het anderhalf uur voordat we het kregen. Zou misschien fijn zijn om ook af te kunnen halen

R P
4 fevereiro 2022

Bezorging was prima op tijd. Het eten was erg lekker! Malse kip en knapperige frietjes!

Mc
3 fevereiro 2022

Eten was heerlijk en snel!

Pien
3 fevereiro 2022
Trinity
1 fevereiro 2022

Super lekker weer en veel, keep it up TFC!!

Olaf
31 janeiro 2022
Reza
31 janeiro 2022

Het was heerlijk zeker een aanrader! Snelle levering en het eten was top!

Mario en Sharon
31 janeiro 2022

We hebben heerlijk gegeten. Jullie zijn fantastisch moest ik van mijn vrouw zeggen. Veel beter dan KFC. De kip was heerlijk en crunchy. De volgende keer bestellen wij weer bij jullie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed
31 janeiro 2022

Minder zout op de kip graag

LA
31 janeiro 2022

Heerlijk gesmuld van de hot wings en de chicken tenders. Echt een aanrader!

Charlot
31 janeiro 2022

Heerlijk! Snelle bezorging en alles nog warm. Zeker voor herhaling vatbaar!

Laura
30 janeiro 2022
Daniël
30 janeiro 2022

We hebben gisteren weer heerlijk gegeten ! Bestellen via de website gaat gemakkelijk al zou ik het fijn vinden als er ook een app Apple iOS komt. De bezorging was snel en zoals beloofd in het aangegeven tijdvenster. Tokfriedchicken ga zo door !

Opa Harm
29 janeiro 2022

Helemaal top! Meer dan alleen Fried Chicken!!

Angelique
29 janeiro 2022

2e keer besteld, kip is echt geweldig lekker voor ons geen KFC meer maar TOK

J
29 janeiro 2022
Sem
29 janeiro 2022

Precies geleverd op de aangegeven tijd! Heerlijk warm, crunchy frietjes (kunnen veel restaurants die thuis leveren van leren), en wat was de kip lekker mals! All in all een heerlijke eerste ervaring! Ik ga zeker meer bestellen :)

Me
28 janeiro 2022
Alice
28 janeiro 2022

Snelle bezorging (30min) je weet van tevoren hoe lang het duurt. Alles was warm en vers. Kip was erg lekker. De tenders vond ik het lekkerst qua kip. Wellicht een optie om die ook minder pittig op het menu te zetten.

Ron&Ell
27 janeiro 2022
Ronald pauw
26 janeiro 2022

Heerlijk gegeten zeker een aanrader Gauw nog een keer betsellen.

Patricia
24 janeiro 2022
Stephan
24 janeiro 2022

Heerlijke emmer vol krokante kip! Aanrader! Heerlijk.

C.
24 janeiro 2022

Alles was lekker en ook warm en friet zonder zout (heel goed)! Wel een tip, er mag iets meer dressing worden meegegeven aan de grilled chicken salade en heb er zelf wat croutons door heen gedaan (voor iets meer jeu).

Yvette
24 janeiro 2022

Eten smaakte goed en was heerlijk warm. Echt een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Silvia
23 janeiro 2022

Helemaal top kom vaker terug

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
23 janeiro 2022

Keurig op tijd bezorgd. Temperatuur van het eten was prima. Weer heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco
23 janeiro 2022

Eten en bezorgen was top!! 1 (klein) min- puntje: het eten was niet erg warm terwijl we vlabij wonen. Maar we gaan zeker vaker bij jullie bestellen hoor!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aida
23 janeiro 2022
Karin Appeldoorn
23 janeiro 2022

Bezorging was later, maar we werden keurig opgebeld daarover. Het eten was erg lekker.

Daniël
23 janeiro 2022

De bezorging was snel zelfs iets voor het aangegeven tijdsblok. Het eten was nog warm. De frites waren zonder zout en dat is een grote plus. De kipgerechten waren lekker droog krokant. De salade bij het menu was lekker veel. Ik ben blij met jullie, Ed & team ga zo door !

Max van de dood
23 janeiro 2022

Heel lekker heel goed eeten En service

Helen Aerts
23 janeiro 2022

Goede kwaliteit en service👍🏼

Safari
22 janeiro 2022

Eten was goed warm en krokant. Bij latere levering werden wij op tijd op de hoogte gebracht over de vertraging! Zeer netjes

Martine
22 janeiro 2022

Netjes op tijd bezorgd, heerlijk malse kip, lekker knapperige frietjes, aanrader!

Suus
22 janeiro 2022

Wij hebben lekker gegeten. Gaan vast nog een keer bij jullie bestellen.

Monique
21 janeiro 2022
Wim
21 janeiro 2022

De kipfilet was te lang doorgebroken en daardoor te donker en hard.

Priscilla
20 janeiro 2022

De bezorger was er stipt op tijd. De kip was heerlijk! Lekker warm en knapperig. Patat was ook super vers!

Jarno
20 janeiro 2022

Het was erg lekker en de bezorging was top!

Noa
20 janeiro 2022

Bezorging was precies op afgesproken tijd. Eten erg lekker, kip super mals en frietjes lekker knapperig, gaan we zeker vaker bestellen

Larissa
20 janeiro 2022

Super goed en lekker eten!!!

RW
19 janeiro 2022

Eten was super en de bezorger was mooi op tijd👍

Stan
18 janeiro 2022

Het was erg lekker veel beter dan KFC de kip is veel malser. Prijs kwaliteit is goed en ik zou zo nog een keer bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pim Wolf
17 janeiro 2022

Eten was erg lekker. Alleen de hotwings waren echt (ijs)koud. Heb ze een tijd in de oven gedaan om warm te maken. Daarna waren ze erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Tok Fried Chicken

Beste Pim, Hartelijk dank voor je beoordeling. Onze excuses, ijskoud is absoluut niet de bedoeling. We zullen proberen na te gaan wat de oorzaak daar van kan zijn en nemen z.s.m. contact met je op!

Anoniem
17 janeiro 2022
Evelien & Peter
17 janeiro 2022
Matt
17 janeiro 2022

Bbq Burger prima, groot broodje en smaakte goed. Bucket ook voldoende qua hoeveelheid en smaak. Voor 5en besteld, rond 7u bestelling ontvangen. Dat was ook de 1e mogelijkheid die werd aangegeven bij het bestellen. Dat zou in de toekomst wat sneller mogen. Maar dat heeft wellicht ook met de recente start te maken.

Karin
17 janeiro 2022

Waarschijnlijk door de drukte van het eerste weekend pas laat bezorgd. Prijs redelijk hoog .smaak ok

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
16 janeiro 2022
Ad van Vliet
16 janeiro 2022

Super lekker! De eerste maar zeker niet de laatste keer dat we bij jullie bestellen! Heerlijke hotwings, lekker tenders en crispy frietjes!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dien
16 janeiro 2022

Precies op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Eten was goed warm, netjes en schoon verpakt! Heerlijk gegeten bedankt! Een aanrader bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Go
16 janeiro 2022
Max
16 janeiro 2022

Lekkerder dan KFC!

AM
16 janeiro 2022

Keurig op tijd en warm geleverd. Erg lekker, gaan we vaker bestellen

Johan
16 janeiro 2022

Het is mooi op de afgesproken tijd bezorgd het was goed warm en lekker er ontbrak 1 friet maar na bellen binnen 5 minuten bezorgd top service gaan zeker vaker bestellen

Patrick van Schaik
16 janeiro 2022

Snel bezorgd, goed warm, en perfecte kwaliteit burgers ga zo door👌🏻

Laura Miedema
15 janeiro 2022

Heerlijk gegeten en alles kwam goed heet aan.

Henk Reynaert
15 janeiro 2022

Goede aanwinst voor Woerden. Zeer de moeite waard. We hadden de Hot Wings Bucket. Heerlijk gegeten.

Angelique
15 janeiro 2022

Het was super crunch de kip en absoluut voor herhaling vatbaar chapeau

Jennifer
15 janeiro 2022

De eerste avond open en gelijk goed! Erg lekker gegeten. De bezorging was goed, alles was nog goed en warm. We hadden een aantal wensen/aanpassingen en dat was allemaal goed doorgekomen. Bedankt!

Tessa
15 janeiro 2022

Eten was goed van smaak, alleen was de patat niet volledig warm meer en had mijn dochter de verkeerde burger. Niet achter aan gebeld omdat we het vermoeden hadden dat het druk zou zijn de eerste avond en we niet meteen wilde gaan bellen. Succes en wij bestellen vaker bij jullie! Eten werd prima op tijd geleverd!

Reacção a Tok Fried Chicken

Beste Tessa, Hartelijk dank voor je beoordeling. Onze excuses voor de foutieve levering. Wij streven er uiteraard naar om al onze bestellingen compleet, warm en op tijd te leveren. We nemen z.s.m. contact met je op!

Jay kleeman
15 janeiro 2022

Heerlijk gegeten met de vriendengroep, top kwaliteit. Op tijd (zelfs te vroeg) bezorgd en nog echt warm

Mike
15 janeiro 2022
Martijn
15 janeiro 2022
Joost
14 janeiro 2022

Goeie burgers, lekkeren patat, top kipnuggets. De hotwings waren goed alleen iets minder paneermeel en ze kunnen iets hotter.

Fam. Sumah
14 janeiro 2022
Nathalie
14 janeiro 2022

Geweldig! Heerlijke chickenwings! Op tijd en warm bezorgd! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Yvon
14 janeiro 2022

Op tijd geleverd. De bucket was heerlijk.

Aida
14 janeiro 2022
Joost
14 janeiro 2022

Het eten ziet er lekker uit en dat was het ook alleen alles was koud. Wij wonen in waterrijk en dat is toch een stukje te ver denk ik om het warm bij ons af te leveren.

Reacção a Tok Fried Chicken

Beste Joost, Hartelijk dank voor je beoordeling. Onze excuses hiervoor. Uiteraard streven wij er naar om al onze bestellingen warm aan te leveren. We nemen z.s.m. contact met je op!

Marco Groen
14 janeiro 2022

Heerlijke malse krokante kip en goede friet, en met de ben en Jerry’s toe hebben we echt zitten smullen. Echt een aanrader!

Ester
14 janeiro 2022

Heerlijk malse kip gegeten, warm, op tijd en compleet geleverd.

Silvia van Oort
14 janeiro 2022

Smaakte heerlijk

Jeroen
14 janeiro 2022

Wat een mooie toevoeging voor Woerden. De mighty BBQ burger is echt fantastisch. Een aanrader. De friet is ook heel knapperig.

Gerda
14 janeiro 2022

Echt een aanrader! Op tijdstip geleverd wat we hadden aangegeven. Super lekker :)

Sky
13 janeiro 2022

Wij kregen alles op tijd en warm aangeleverd. De bezorger was supervriendelijk. De onions rings zijn groot en superlekker! De chili cheese nuggets zijn lekker pittig. Wij raden dit zeker aan.

John Oostveen
13 janeiro 2022

Bezorging ok.

Jeroen Nap
13 janeiro 2022

De kip was echt heerlijk mals. Smaak ook erg goed en minder vet dan bij KFC dus ik ga zeker vaker hier bestellen! Ook binnen een half uur geleverd

Jurgen
13 janeiro 2022

Heerlijke hotwings!