Beoordelingen van Tok Fried Chicken Woerden

Recente recensies

5.0
Noa
vandaag

Bezorging was precies op afgesproken tijd. Eten erg lekker, kip super mals en frietjes lekker knapperig, gaan we zeker vaker bestellen

Larissa
vandaag

Super goed en lekker eten!!!

RW
gisteren

Eten was super en de bezorger was mooi op tijd👍

Stan
18 januari 2022

Het was erg lekker veel beter dan KFC de kip is veel malser. Prijs kwaliteit is goed en ik zou zo nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim Wolf
17 januari 2022

Eten was erg lekker. Alleen de hotwings waren echt (ijs)koud. Heb ze een tijd in de oven gedaan om warm te maken. Daarna waren ze erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Tok Fried Chicken

Beste Pim, Hartelijk dank voor je beoordeling. Onze excuses, ijskoud is absoluut niet de bedoeling. We zullen proberen na te gaan wat de oorzaak daar van kan zijn en nemen z.s.m. contact met je op!

Anoniem
17 januari 2022
Evelien & Peter
17 januari 2022
Matt
17 januari 2022

Bbq Burger prima, groot broodje en smaakte goed. Bucket ook voldoende qua hoeveelheid en smaak. Voor 5en besteld, rond 7u bestelling ontvangen. Dat was ook de 1e mogelijkheid die werd aangegeven bij het bestellen. Dat zou in de toekomst wat sneller mogen. Maar dat heeft wellicht ook met de recente start te maken.

Karin
17 januari 2022

Waarschijnlijk door de drukte van het eerste weekend pas laat bezorgd. Prijs redelijk hoog .smaak ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
16 januari 2022
Ad van Vliet
16 januari 2022

Super lekker! De eerste maar zeker niet de laatste keer dat we bij jullie bestellen! Heerlijke hotwings, lekker tenders en crispy frietjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dien
16 januari 2022

Precies op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Eten was goed warm, netjes en schoon verpakt! Heerlijk gegeten bedankt! Een aanrader bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Go
16 januari 2022
Max
16 januari 2022

Lekkerder dan KFC!

AM
16 januari 2022

Keurig op tijd en warm geleverd. Erg lekker, gaan we vaker bestellen

Johan
16 januari 2022

Het is mooi op de afgesproken tijd bezorgd het was goed warm en lekker er ontbrak 1 friet maar na bellen binnen 5 minuten bezorgd top service gaan zeker vaker bestellen

Patrick van Schaik
16 januari 2022

Snel bezorgd, goed warm, en perfecte kwaliteit burgers ga zo door👌🏻

Laura Miedema
15 januari 2022

Heerlijk gegeten en alles kwam goed heet aan.

Henk Reynaert
15 januari 2022

Goede aanwinst voor Woerden. Zeer de moeite waard. We hadden de Hot Wings Bucket. Heerlijk gegeten.

Angelique
15 januari 2022

Het was super crunch de kip en absoluut voor herhaling vatbaar chapeau

Jennifer
15 januari 2022

De eerste avond open en gelijk goed! Erg lekker gegeten. De bezorging was goed, alles was nog goed en warm. We hadden een aantal wensen/aanpassingen en dat was allemaal goed doorgekomen. Bedankt!

Tessa
15 januari 2022

Eten was goed van smaak, alleen was de patat niet volledig warm meer en had mijn dochter de verkeerde burger. Niet achter aan gebeld omdat we het vermoeden hadden dat het druk zou zijn de eerste avond en we niet meteen wilde gaan bellen. Succes en wij bestellen vaker bij jullie! Eten werd prima op tijd geleverd!

Reactie van Tok Fried Chicken

Beste Tessa, Hartelijk dank voor je beoordeling. Onze excuses voor de foutieve levering. Wij streven er uiteraard naar om al onze bestellingen compleet, warm en op tijd te leveren. We nemen z.s.m. contact met je op!

Jay kleeman
15 januari 2022

Heerlijk gegeten met de vriendengroep, top kwaliteit. Op tijd (zelfs te vroeg) bezorgd en nog echt warm

Mike
15 januari 2022
Martijn
15 januari 2022
Joost
14 januari 2022

Goeie burgers, lekkeren patat, top kipnuggets. De hotwings waren goed alleen iets minder paneermeel en ze kunnen iets hotter.

Fam. Sumah
14 januari 2022
Nathalie
14 januari 2022

Geweldig! Heerlijke chickenwings! Op tijd en warm bezorgd! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Yvon
14 januari 2022

Op tijd geleverd. De bucket was heerlijk.

Aida
14 januari 2022
Joost
14 januari 2022

Het eten ziet er lekker uit en dat was het ook alleen alles was koud. Wij wonen in waterrijk en dat is toch een stukje te ver denk ik om het warm bij ons af te leveren.

Reactie van Tok Fried Chicken

Beste Joost, Hartelijk dank voor je beoordeling. Onze excuses hiervoor. Uiteraard streven wij er naar om al onze bestellingen warm aan te leveren. We nemen z.s.m. contact met je op!

Marco Groen
14 januari 2022

Heerlijke malse krokante kip en goede friet, en met de ben en Jerry’s toe hebben we echt zitten smullen. Echt een aanrader!

Ester
14 januari 2022

Heerlijk malse kip gegeten, warm, op tijd en compleet geleverd.

Silvia van Oort
14 januari 2022

Smaakte heerlijk

Jeroen
14 januari 2022

Wat een mooie toevoeging voor Woerden. De mighty BBQ burger is echt fantastisch. Een aanrader. De friet is ook heel knapperig.

Gerda
14 januari 2022

Echt een aanrader! Op tijdstip geleverd wat we hadden aangegeven. Super lekker :)

Sky
13 januari 2022

Wij kregen alles op tijd en warm aangeleverd. De bezorger was supervriendelijk. De onions rings zijn groot en superlekker! De chili cheese nuggets zijn lekker pittig. Wij raden dit zeker aan.

John Oostveen
13 januari 2022

Bezorging ok.

Jeroen Nap
13 januari 2022

De kip was echt heerlijk mals. Smaak ook erg goed en minder vet dan bij KFC dus ik ga zeker vaker hier bestellen! Ook binnen een half uur geleverd

Jurgen
13 januari 2022

Heerlijke hotwings!